Referencer

Artco har stået for nyt layout til vores hjemmeside og produceret diverse reklamematerialer for os. Desuden er firmaet vores IT-supporter. Vi har været og er fuldt ud tilfredse med samarbejdet. Kim Henriksen er kreativ og ikke bange for at komme med nye forslag, som kan hjælpe os yderligere i vores markedsføring. Har vi IT-problemer, får vi altid hurtig respons på vores forespørgsler, så jeg kan kun videregive mine bedste anbefalinger.

Vivi Sørensen
Direktør, DO-MA A/S

Vi har arbejdet sammen med Artco i mange år med opgaver som hjemmeside og reklamematerialer, og det er vi meget tilfredse med. Man får altid et klart svar, når man ringer til Kim Henriksen, og han er god til at følge op på tingene. Han er en kompetent rådgiver omkring nye ting, men lader altid beslutningen være op til os. Samtidig har han sine egne meninger, så selv om han lytter til os, er han meget fair og siger fra, hvis noget ikke lader sig føre ud i livet. Jeg kan kun anbefale et samarbejde.

Kristian Edsen
Produktionschef, Håndværkervinduet

Tak for et enestående samarbejde – det har været en tryg proces at følge udviklingen af mit hjertebarn. Gennem hele processen er der blevet lyttet, udfordret og knoklet med afsæt i mine ønsker og behov. Det har resulteret i, at Artco har skabt et unikt, professionelt og personligt udtryk, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Jeg er glad og taknemmelighed!

Kirstine Dyhrberg Nielsen
Indehaver, Psykolog Kirstine Dyhrberg

Artco har givet vores hjemmeside et designløft og gjort den mere fristende og direkte rettet mod målgruppen. Allerede nu kan vi se, det har virket med bl.a. flere besøgende på siden. I processen var Kim Henriksen god at sparre med. Han kom med ideer og tilførte i det hele taget en masse kreative og spændende ting, og desuden var han lydhør over for vores ideer samtidig. At han så tillige er et venligt menneske at samarbejde med, gør jo kun det hele lidt lettere.

Peter Bæk
Musikskoleleder, Skive Musikskole

Det er rigtig behageligt at arbejde sammen med Kim Henriksen, Artco. Han har styr på tingene, og det, han kommer frem til, ser altid bare godt ud. Han har hjulpet mig med hjemmeside og visitkort, og hans online support på IT fungerer uden problemer. At han så også altid leverer til aftalt tid, er jo kun et plus, så alt i alt har jeg kun positivt at sige, og jeg kan kun anbefale andre at gøre de samme gode erfaringer, som jeg har gjort.

Henrik Sørensen
Direktør, Henriks Biler
Efter vores første møde med Artco, følte vi os virkelig i trygge og kompetente hænder. Vi var ikke i tvivl om, at Artco skulle lave vores logo og hjemmeside. Vi har været meget tilfreds med den sparring, vejledning og hjælp vi har fået af Kim - og resultatet er blevet super godt. Tak for godt samarbejde .
Ann Bæk Jensen
Medindehaver, Egeris Helsecenter

Vi har brugt Artco de sidste 7-8 år til opsætning af hjemmeside, tryksager, power point præsentationer og som vores netværks- og IT-supporter. Samarbejdet er ganske problemfrit – det fungerer bare – faktisk er det langt over, hvad man kan forvente. Vi kan henvende os til Kim Henriksen når som helst for support, og så får vi det. Som regel har vi selv fra starten en mening om, hvordan en tryksag skal se ud – hen ad vejen kommer Kim så på banen med sine forslag, og tit ender det op med, vi ikke bare får det, som vi oprindelig havde planlagt, men tværtimod noget meget bedre. Her bøjer vi os naturligvis, for Kim har jo mere forstand på de dele, end vi har. Han er rigtig god at sparre med.

Michael Bruus Jensen
Direktør, Dommerby Stål A/S

Det er rigtig behageligt at arbejde sammen med Kim Henriksen, Artco. Han har styr på tingene, og det, han kommer frem til, ser altid bare godt ud. Han har hjulpet mig med hjemmeside og visitkort, og hans online support på IT fungerer uden problemer. At han så også altid leverer til aftalt tid, er jo kun et plus, så alt i alt har jeg kun positivt at sige, og jeg kan kun anbefale andre at gøre de samme gode erfaringer, som jeg har gjort.

Jytte Breum
Indehaver, Bentas Cafeteria

Tak for et fantastisk samarbejde i forbindelse med min nye hjemmeside. Resultatet er blevet bedre, end jeg kunne forestille mig takket være gode råd og nye vinkler. MEN bedst af alt : nu kan jeg selv opdatere siden. Yes!! Jeg kan på det varmeste anbefale Kim fra Artco, som med sin tålmodighed, pædagogiske flair, gode lytteevner og humoristiske sans har gjort hjemmeside-arbejdet til en leg.

Majken Bilgrav
Kunstner, Majken Bilgrav

Vi arbejder bl.a. for