Skip to main content

Logo design

Dit logo eller brand er din virksomheds vigtigste kendetegn og varemærke udadtil. At have et logo design, som er unikt beskrivende for lige netop din virksomhed, er altafgørende for at skille sig ud fra mængden.


Artco har stor erfaring i logo design, brands og slogans. Ud fra en indledende snak og beskrivelse af ønsker og behov fra din side, udarbejdes et forslag, der kan justeres hen ad vejen, og slutresultatet er således med til at fastslå din virksomheds identitet i enhver offentlig sammenhæng.

Et logo bør optræde i alle sammenhænge i forbindelse med virksomheden, og tilknyttes f.eks. hjemmeside, reklamematerialer, brochurer, visitkort etc.

Logoer med følelser

Et godt logo kan skabe en følelse hos den der ser det. Det kan være med til at gøre din virksomhed troværdig, tillidsfuld, ungdommelig, seriøs, spirituel o.s.v. Logoet underbygger således de værdier din virksomhed står for.
Et stærkt logo kan kommunikere disse værdier og følelser, enten via farver, former eller skrifttyper. Hvilken følelse skal dit logo mon give?

Eksempler på logoer, vi har designet